valea plopului noiemb 2018
Dragi prieteni,


În aceste zile premergătoare postului Crăciunului ne pregătim să vizităm pentru ultima oară în acest an, în zilele de 17-18 noiembrie 2018, tabăra de la Valea Plopului și Valea Screzii. Vom avea activități, vom avea și socializare, dar și comuniune duhovnicească.
În plus, la fața locului se va deplasa împreună cu noi și o echipă stomatologică, pentru consultarea gratuită a 100 de copii.

Vă invităm să ne fiți alături, printr-una din modalitățile de mai jos: 

A: Voluntariat pentru organizarea activităților
Fiți și dumneavoastră voluntari în activitățile organizate cu copiii de la Valea Screzii: jocuri, lecții, activități diverse.

B: Participarea la colecta de produse și bani
Suntem interesați în primul rand de donații, în direcția achiziționării de truse stomatologice de unică folosință, destinate consultațiilor.
În ceea ce privește ajutorarea materială, necesitățile anunțate pentru această dată sunt următoarele:
Alimente: conserve fasole verde, ciuperci, mazăre, roșii, icre, conserve pește, pate vegetal, eugenii. Legume proaspete: morcov, albitură, țelină, praz.
Produse de menaj: soluții curățenie, cloramină, soluție de geamuri, cif, domestos, detergent de vase. Colectarea se va efectua în perioada 7 – 16 noiembrie 2018, orele 9.00 - 15.00.
Punct de colectare: Str. Alexandru Depărățeanu, nr 20, Ap 2, interfon 002, Sector 1, Bucureşti.

C: Voluntariat pentru transport
Darurile și persoanele participante vor fi transportate cu ajutorul voluntarilor. Suntem recunoscători membrilor şi prietenilor fundației care ne ajută să ajungem la destinație.
În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să ne anunțați până miercuri, 14 noiembrie 2018, la nr. tel. 0724.271.236 – Daniela Petcovici.

Întâlnirea de sâmbătă 18 noiembrie 2018 va fi la sediul fundației la ora 9, iar plecarea la 9:30.
Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să ne contactați:
Daniela Petcovici – email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – tel: 0724.271.236.
Vă reamintim că în acest așezământ și în împrejurimi, sunt găzduiți 430 de copii fără familie sau împreună cu mamele lor, bătrâni fără ajutor, adulți fără adăpost, familii cu greutăți.
Dumnezeu, Maica Domnului şi Părintele Arsenie Boca să vă răsplătească gândul și fapta bună!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.