AUTOR: Mitropolitul Antonie al Surojului 

TITLU: Viaţa. Boala. Moartea

EDITURA: Sfântul Siluan

PREŢ: 6 RON

CARACTERISTICI: 232 pagini

DETALII/DESCRIERE: Pornind de la tema esenţială a morţii, atât de evitată de către omul modern, Mitropolitului Antonie ne cheamă prin această carte pe fiecare să reflectam asupra rostului pe care ar trebui să îl dăm vieţii noastre, insuflaţi de învăţătura evanghelică. Recuperarea sensului adevărat al suferinţei nu poate fi facută decât în lumina morţii şi a Învierii lui Hristos, Cel care ne dă şi puterea de a purta povara nenorocirii aproapelui. Pentru aceasta trebuie să ne rugam şi să-i cerem lui Dumnezeu să preschimbe inima noastră de piatra în inimă de carne, inimă vie, să ne limpezească mintea, să ne facă voinţa atentă şi dreaptă, grija pentru aproapele sinceră şi curată” (Mitropolitul Antonie).

Cartea Mitropolitului Antonie este o lectură tonică, dar plină de miez, desluşindu-ne biruinţa Învierii şi dându-ne puterea de a ne asuma duhovniceşte atât săvârşirea din viaţă a celor dragi, cât şi a celei cu care fiecare suntem datori.

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.