Informatii solicitant ajutor

COD IBAN : in USD RO16RNCB0082091030960003
COD IBAN : in EURO RO43RNCB0082091030960002
COD IBAN : in LEI RO70RNCB0082091030960001

59 de ani, imobilizata la pat din martie 2017, trebuie sa faca o operatie la membrele inferioare si sufera de  articulatii pe os pathologic , multiple metastaze hepatice, pleurale, ganglionare, stenoza de tip tumoral T7-T8.

Are nevoie de bani, pentru efectuarea unui tratament medical  constand in interventii chirurgicale foarte complexe (multiple metastaze hepatice, pleurale, ganglionare, stenoza de tip tumoral T7-T8) dar si pentru tratamentele post operatorii.

7 Noiembrie 2017

Familia Pandelica Gheorghe – beneficiar

Jud Ialomita, com Reviga
Telefon: 0766 232 928

Le-a luat foc casa pe data de 26 octombrie. Au ars complet casa batraneasca, anexele, casa nou construită.  Familia Pandelică Gheorghe, formată din 7 membri (5 adulți si 2 copii) a ramas fara un adăpost. Le-au ars hainele tuturor, iar copiilor le-au ars manualele, rechizitele si jucăriile.

Au nevoie de orice, de mancare, de imbracat, rechizite, materiale de construcție pentru casa.

22 Noiembrie 2017

Andrei – Beneficiar

Un baietel bolnavior, diagnosticat cu leucemie, care a inceput tratamentul cu citostatice

Are nevoie de rugaciune.
(Maica Domnului sa ii daruiasca sanatate!)

22 Noiembrie 2017                   Ionica Sârbu
Telefon: 0748690172

Titular cont:  Sârbu ionica RO72BTRLRONCRT0288032101

In luna februarie 2017 a fost operata la sânul drept -cancer, la control au descoperit un alt nodul la sânul stâng ce trebuie operat până pe 19 decembrie.  Doamna are 5 copii și din punct de vedere financiar nu îsi permite să acopere cheltuielile pt operatie - din cauză că nu este asigurată medical.

1000 Ron pentru operatie - trebuie sa achite toate costurile de spitalizare și intervenția chirurgicală.

23 dec 2017

Nicolae Macsim

com. Leorda, jud. Botosani

Telefon: 0751.434.942

Cont bancar in lei la Garanti Bank : RO25 UGBI 0000 2220 1258 5RON.

Ma numesc Nicolae Macsim si am 32 de ani. Sunt bolnav de scleroza multipla, boala incurabila si in timp invalidanta, diagnosticat acum 6 ani.
Sunt pensionat pe caz de boala si am pensia de 557 lei plus ajutorul de handicap de 272 lei. Acum stau in casa cuiva care m-a lasat sa locuiesc in ea, cu chirie mai mica, 400 lei/luna. Stau in oras, departe de mama, care sta in casa unei matusi la tara. Ea are 75 de ani si e bolnava, si din aceasta cauza nu i-am zis de boala mea. Nu mai pot lucra pentru ca ametesc, imi pierd echilibrul, am furnicaturi in ambele maini si merg foarte greu. Tata e mort din 2013 si nu am sotie. Cea cu care trebuia sa-mi impart viata, m-a parasit anul trecut. Visul meu e sa am camera mea de unde sa nu ma scoata nimeni afara.

Are nevoie de:

rugaciune,
ajutor material,
bani pentru platit chiria si medicamentele

eventual o camera unde sa stea la pret mic

3 Ian 2018

Craciun Luminita

Constanta

Tel: 0760 870 369
Doamna Luminita are 49 de ani si sufera de numeroase afectiuni medicale (ginecologice, endocrinologice, cardiologoce, hematologice, reumatologice). De mai multi ani traieste sub limita subzistentei, in foame si frig, intr-o continua suferinta (sangerari prelungite, anemie grava, dureri, lesin), fara niciun venit si fara asigurare medicala, neputandu-si permite vizitele medicale, investigatiile si tratamentele.

Cautam un medic cu suflet din Constanta, care sa ii mijloceasca controale ginecologice regulate, pana la indreptarea starii de sanatate, pentru a putea ajunge sa isi poata relua lucrul si existenta normala.
Tratamentul lunar primit pentru sangerari, anemie si hipertensiune se ridica la suma de 250 lei, pe care nu o poate procura.
De asemenea, in aceste zile geroase, singura sursa de caldura fiindu-i arderea ambalajelor magazinelor, ea are mare nevoie de ajutor pentru lemne de foc