biserica din hurez bijuterie a tarii fagarasului 44882
Părintele Marius Cristian Neagu, slujitor la Biserica cu hramul „Sfânta Cuvioasă Paraschiva”, din localitatea Hurez, jud. Brașov, are nevoie de ajutorul nostru financiar pentru plata sistemului de securitate al bisericii.
Cei care doriți să ajutați prin transfer bancar, folosiți următoarele detalii:

PAROHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ HUREZ
CUI 6232751
CONT BANCAR: RO79 RNCB 0055 0069 1873 0001

Vă amintim că mergând spre Mănăstirea Brâncoveanu (Sâmbăta de Sus), ne-am oprit de mai multe ori aici, iar în această biserică din Hurez, o bijuterie a Țării Făgărașului, în stânga altarului, se află racla sculptată în lemn după schițele și desenele Părintelui Arsenie Boca. În clopotniță, se află clopotul cel mare care a fost turnat și închinat jertfei celor 14000 de prunci uciși de Irod, pe care Părintele Arsenie a pus să se scrie: „Auziți toate neamurile! Căci cu noi este Dumnezeu”.

draganescu
Ca bucuria acestui post al Paștilor să fie deplină, în ziua de sâmbătă, 30 martie 2024, vom organiza o călătorie de suflet, de 1 zi, în care cu ajutorul dumneavoastră vom reuși să aducem speranță și zâmbete pe chipurile unor copii sărmani pentru care fericirea se odihnește în lucrurile simple.
Ne vom folosi sufletește făcând popas la: Mănăstirea „Sf. Ioan Rusul”, Centrul social „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil”, biserica „Sfântul Nicolae” din localitatea Drăgănescu.

Conf Pr Moga Sf Dumitru
Vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 18:00, la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, Centrul Vechi, str. Franceză nr. 1, va avea loc conferința „Despre viață, preoție, relații interumane”.
Un dialog memorabil cu Părintele Petru Moga, un invitat special al Serii Catehetice de vineri, 24 noiembrie 2023, ora 18:00, cetățean de onoare al orașului Câmpina. Un titlu meritat, având în vedere nenumăratele activități desfășurate la Biserica Sfântul Nicolae, dar și în comunitate.

Capture
Dragii noștri,

Joi, 25 mai 2023, ora 18.00, la Aula Magna „Prof. Dr. Gh. Cîmpeanu”, Facultatea de Biotehnologii, Universitatea de Științe Agronomice (bld Mărăști, nr 59, sector 1, București), cu ocazia împlinirii a 14 ani de la înființare, Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca vă invită să participați la conferința-eveniment „Renașterea neamului românesc”, în care vom aduce un omagiu Părintelui Arsenie Boca și neamului românesc.
Vă așteptăm să împărtășim cu toții bucuria acestei frumoase aniversări alături de invitații noștri: Arhim. David Antim, Pr. Costel Habelea, Monahul Moise, Cristian Filip - fondatorul și președintele fundației.
Vă așteptăm cu bucurie la acest unic eveniment!

339284696 1183683082335222 8275834402323515445 n
Vă invităm la standul LifeCall din cadrul TÂRGULUI DE FLORII, organizat de Muzeul Național al Țăranului Român, în perioada 7-9 aprilie 2023, orele 10:00 - 18:00, pentru a ne bucura împreună de venirea primăverii și de Duminica Floriilor.